Over ons

Wij zijn uw coach voor uw ICT-vraagstukken

Fifth Element

Vaak wordt er bij ICT uitsluitend oplossingsgericht gewerkt. Er is een probleem en dat moet acuut worden opgelost. Dat hoeft op dat moment niet de beste methode te zijn, als het maar weer werkt. Dat herkent u waarschijnlijk wel.

Wij werken anders. We willen de problemen voorkomen. Samen met u houden we uw ICT-omgeving tegen het licht en geven u een advies wat er beter zou kunnen.

De technieken van de cybercriminelen veranderen steeds. Zorg daarom dat uw cyberverdediging in orde is.

Bel ons: +31.46.8200333

“Strategy without tactics is the slowest route to victory. Tactics without strategy is the noise before defeat.” Sun Tzu

Wij helpen u om uw bedrijfscontinuiteit te waarborgen

Geschiedenis & Expertise

Het internet zoals de meesten het kennen is pas sinds 1995 voor het grote publiek beschikbaar. En toch lijkt het alsof het er altijd al was en we zouden ook echt niet meer zonder kunnen. Daarom mag het van ons naast de vier basiselementen ook best het vijfde element genoemd worden. Vandaar onze bedrijfsnaam: Fifth Element.

Wij zijn vanaf dit begin betrokken geweest in de implementatie van alle mogelijkheden die netwerken en internet te bieden hebben en daarom hebben we een brede ervaring op alle facetten die hiermee te maken hebben. We willen graag alle vlakken in balans brengen en met elkaar verbinden, waarbij we de beveiliging als uitgangspunt nemen .

Scroll naar boven